De instructeur

De instructeur

Bij All Weather Sailing, dé zeilschool in Zeeland, krijgt u zeilles van Hans Kooren. Hans Kooren heeft 40 jaar zeilervaring en meerjarig zeilinstructie ervaring op een VDWS erkende zeilschool. Met deze ervaring leert u snel zeilen bij zijn zeilschool in Zeeland: All Weather Sailing!

Een man, een boot

U krijgt bij All Weather Sailing professioneel en individueel zeilles in Zeeland. Hierbij staan het leren zeilen, de veiligheid op het water, maar ook het plezier in de zeilsport centraal. Het doel van deze zeilschool in Zeeland is om u in een tijdsbestek van 12 uur, onder normale omstandigheden, zelfstandig te leren zeilen. Ook wanneer u nog nooit op een zeilboot heeft gezeten is het mogelijk om te leren zeilen binnen 12 uur!

Veiligheid voorop

Allweathersailing geeft les volgens het principe “learning by doing”. Dit houdt in dat u nagenoeg alle beschikbare tijd aan boord door zult brengen. Zeilen leer je namelijk op het water! Zo wordt ook de theorie aan boord uitgelegd. Op deze manier leert u gemakkelijk en snel zeilen in Zeeland.