Cursusprogramma

Het seizoen om te zeilen bij ons loopt van april tot en met oktober. In deze maanden zijn de omstandigheden om te zeilen vaak het beste.

U kunt kiezen tussen een weekcursus of een weekendcursus zeilen in Zeeland. Tijdens een weekcursus bevindt u zich 4 dagdelen op het water. Alhoewel didactisch gezien iets minder geschikt kunt u ook inschrijven voor weekendcursus zeilen wanneer u doordeweeks minder tijd heeft om zeilen te leren.

Weekcursus

Een weekcursus zeilen bij All Weather Sailing bestaat uit vier dagendelen zeilen van drie uur. De cursus loopt van maandag tot en met donderdag. U kunt kiezen uit twee tijden, namelijk van 9.00 uur tot 12.00 uur of van 13.00 uur tot 16.00 uur. We varen in een Motion 670. 

Weekendcursus

Wanneer u kiest voor een weekendcursus zeilen, krijgt u twee volle dagen zeilles. Dankzij de jarenlange ervaring van de zeil instructeur en het bewezen VDWS leer programma, leert u dan in één weekend zeilen.

Tijdens de weekendcursus varen we dus 2 dagen van 9.00 uur tot ca. 15.30 uur. Meestal eten we iets warms in Brouwershaven maar zelf de lunch meenemen en deze genieten op een eilandje kan natuurlijk ook.

Overzicht

Weekcursus

Maandag tot en met donderdag
Vier dagdelen van drie uur
9.00 uur tot 12.00 uur of 13.00 uur tot 16.00 uur

Weekendcursus

Zaterdag tot en met zondag
Twee hele dagen
9.00 uur tot 15.30 uur